Menu lunch & diner


Koken is een ambacht.
Niets meer, en zeker niets minder.
English menu
Deutsche Speisekarte  


Menu's

LUNCH

Maandag t/m zaterdag vanaf 12:00

Tijdens de lunch serveren we uitsluitend een menu.
Met uw wens, dieet of allergie houden we uiteraard rekening.

Tweegangen lunchmenu  €36

Driegangen lunchmenu  €47

Viergangen lunchmenu  €59

Laatste keukenbestelling lunch 14:30

 

DINER

Maandag t/m zaterdag vanaf 17:30

U kunt kiezen voor het verrassingsmenu als alle gasten aan tafel daaraan deelnemen.
Met uw wens, dieet of allergie houden we uiteraard rekening.
Alle menu’s zijn er ook in een vegetarische variant.

Vanaf 5 personen aan tafel serveren we uitsluitend een menu.

Viergangen verrassingsmenu  €59

Vijfgangen verrassingsmenu  €69

Zesgangen verrassingsmenu  €79

Laatste keukenbestelling diner 20:30

 

Voorgerechten

Fines Claires

per stuk €3,50

Komkommer

Zoetzuur en schuim en bouillon van komkommer, monchou met dille,
sorbet met vadouvan, aardappelkaantjes, merengue van augurk,
rettich met mierikswortel, en melbatoast
€15

Makreel

Gemarineerde makreel, koolrabitaartje met kerriemosterd,
koolrabi met yoghurt en augurk, mousse van mosterd en groene kruiden,
gel van bergamot, en panna cotta van kaffir
€21

Forel

Forel gegaard in limoenolie, langoustine met Thaise curry, kalamansi,
groene appel, pompoen, rijstvel met algenpoeder,
en vinaigrette met koriander, gember en chili
€24

Parelhoen

Rouleau van parelhoen gekruid met vadouvan, mousseline van geroosterde
knolselderij met lavas, mayonaise en meringue van cèpes,
gebrande mais, en bleekselderij
€22

 

Tussen- en hoofdgerechten

(halve portie / hele portie)

Polenta

Kruidenpolenta met mousse van paprika, hangop met limoen, peulen,
rode en gele biet, aardappelchips, beukenzwam,
en beurre noisette met peterselie en dragon
€17 / €22

Loempia

Loempia gevuld met glasnoodles, met rode uienchutney, geitenkaas,
tamarinde en meiknol met salie, broccoliroosjes, groene asperges,
gezouten pepita's, en morillesaus
€18 / €24

Heek

Op de huid gebakken heekfilet met gestoofde prei, mozzarella gemarineerd
in bloedsinaasappel, zoetzure courgette, zongedroogde tomaat,
en beurre blanc met Pernod en basilicum
€21 / €27

Coquille

Gebakken coquilles met pancetta, salsa van scheermesjes met kervel,
frisse komkommer, snijbonen, radijs, couscous met grapefruit,
oosterse bouillon, en schuim van kokos en sereh
€23 / €30

Flat Iron Steak

Flat Iron steak met duxelles van kastanje en laurier, saffraan uitjes
en puree van uitjes, haricots verts, paksoi, gekonfijte rosevalaardappel,
en saus van rode wijn met gember
€24 / €31

Kalf

Kalfshaas en zwezerik , met gedroogde kappertjes, rode biet met cranberries,
gewokte schorseneren, cantharellen, millefeuille van aardappel
met oregano, en saus van oregano
€25 / €33

 

Nagerechten

Kaas

Assortiment kazen, met notenvruchtenbrood
€17

Chocolade

Mueslireep met mousse van witte en donkere chocolade,
krokante amandelen, mousseline van guave, frisse mangosalade,
gember-honingijs, cake van palmsuiker, en honingblaadjes
€17

Peer

In specerijen gepocheerde peer met mascarpone en kardemom,
mokkamerengue, crumble en room van koffie-olie,
spekkoek, en roomijs van tonkabonen
€17