Menu lunch & diner


Koken is een ambacht.
Niets meer, en zeker niets minder.
English menu
Deutsche Speisekarte


Voor- en tussengerechten

Fines Claires

per stuk €3,50

 

Doperwt

Salade en mousse van doperwten met feta, sinaasappel,
gerookte en gezouten amandelen, citroenmelisse, kwartelei,
puree van avocado, en krokantje met sesam
€18

Bleekselderij

Bleekselderij gemarineerd in sherryvinaigrette, bombe van kropsla,
mozzarella parels in pesto van rucola, beukenzwam, zoetzure groenten,
en hangop met citrus
€20

Tonijn

Geroosterde en gemarineerde tonijn met groene puntasperges,
schuim en panna cotta van sereh, mousse van eidooier met vadouvan,
komkommer, koolrabi, duizendblad en klaverzuring
€26

Zeebaars en paling

Ceviche van zeebaars met gerookte paling, extract van bieslook,
parels van appel, yuzu kaviaar, en vinaigrette van wasabi, yuzu en gerookte olie
€29

Kreeft

Cannerkreeft met tandoori tomaatjes, bereidingen van knolselderij,
salade van fregula met gele curry en koriander,
tandoori sorbetijs en vinaigrette van bisque
€33

Eend

Confit van eendenpoot, filet ingelegd in ponzu met soja,
met gemarineerde meloen, schorseneren met dukkah, daslook, meiknol,
rettich en mosterdbloemen
€23

Tartaar

Rundertartaar met tapenade van groene olijven, olijvenkruid,
parmezaankoekjes, mousse van uien, crumble van miso,
en oosters gemarineerde knolletjes
€25

Hoofdgerechten

(halve portie / hele portie)

Groentetuin

Groentetuintje van couscous met rode ui, knolselderij met baharat,
courgette, cherrytomaat, pompoen met rozijnen, gepofte quinoa,
pastinaakchips en saus van pastinaak met augurk
€19 / €25

Ravioli

Ravioli met blauwschimmel en limoenmarmelade, puree van venkel en steranijs,
compote van zwarte olijven, hazelnoten en pijnboompitten,
en beurre blanc met bieslook
€19 / €25

Griet

Gebakken griet met Lardo Contadino, salade van bleekselderij met crème fraîche
en peterselie, geroosterde bloemkool, gel van rode paprika,
gepofte wilde rijst en cressonsaus
€25 / €33

Zeeduivel

Zeeduivel op plat geslagen langoustine en spinazie, granaatappel,
koffiegel, zoetzure pompoen en pompoen met kerrie, basilicum,
gepofte rode quinoa, en beurre blanc met dashi
€29 / €38

Poussin

Poussin met truffelschil, bonbon van poussin met dragon,
krokant pootje met basilicum, puree van erwten, dariole met geitenkaas,
aubergine, en rode wijnsaus
€22 / €29

Lam

Gebakken lamsbout en lamshaas, merguez van lamsvlees,
mousse van gerookte yoghurt, zomergroenten, puree van peterselie,
en krachtige lamsjus met gepofte knoflook
€23 / €30

Ossenhaas

Ossenhaas en ossenstaart, geroosterde knolselderij, mosterdparels,
steeltjes, frisse knolselderij, gemarineerde radijs, mosterdblad, 
en runderjus met sambai
€24 / €32

 

Nagerechten

Kaas

Assortiment kazen, met notenvruchtenbrood
€16

Mousseline

 

Mousseline van kwark met ponzu en citroen, groene appel, frisse bleekselderij,
meringue van ponzu en sorbetijs van geitenkaas en zuring
€17

Aardbeien

Hangop, aardbeien en aardbeienchips met zwarte peper, crumble van yoghurt,
sinaasappelgel, karamel van aceto, spongecake van rode biet,
en sorbet van yoghurt en sinaasappel
€19

Chocolade

Panna cotta, mousse en kruim van chocolade, ananaschips en gemarineerde
ananas, chocoladetoffee met kokos, en sorbet van lychee
€19

Menu's

LUNCH

Maandag t/m zaterdag vanaf 12:00

Tijdens de lunch serveren we uitsluitend een menu.
Met uw wens, dieet of allergie houden we uiteraard rekening.

Tweegangen lunchmenu
€36

Driegangen lunchmenu
€47

Viergangen lunchmenu
€59

Laatste keukenbestelling lunch 14:30.

 

DINER

Maandag t/m zaterdag vanaf 17:30.

Vanaf 5 personen aan tafel serveren we uitsluitend een menu.
Met uw wens, dieet of allergie houden we uiteraard rekening.
Alle menu’s zijn er ook in een vegetarische variant.

Viergangen verrassingsmenu

€59

Vijfgangen verrassingsmenu
€69

Zesgangen verrassingsmenu
€79

Met uw wens, dieet of allergie houden we natuurlijk rekening.
Laatste keukenbestelling diner 20:30.