Menu lunch & diner


Koken is een ambacht.
Niets meer, en zeker niets minder.
English menu
Deutsche Speisekarte


Voor- en tussengerechten

Fines Claires

per stuk €3,40

Eekhoorntjesbrood

Crumble en merengue van eekhoorntjesbrood, met bruine beukenzwam,
gepofte kastanje, gemarineerde aardpeer, krullen van Old Amsterdam,
bockbier sabayon, en krokante peterselie
€19

Linzen

Salade van Beluga linzen en bieslookmayonaise, met gemarineerde appel,
spongecake van appel, puree van rode linzen, smeerkaas van truffelkaas,
pepita’s, en stengels en sorbet met tandoori
€21

Zalm

Gepekelde en in miso gemarineerde Noorse zalm,
tuile met Japans 7 specerijenpoeder, zoetzure groenten,
gel van yuzu, en vinaigrette van Sake, yuzu en granaatappel
€23

Coquilles

Ceviche van coquilles met gerookte forel, soja kaviaar, gel van gemberthee,
schorseneren ingelegd met soja en sesam, wakame salade,
appel in jasmijn, en olie en vinaigrette van dille
€26

Kreeft

Kreeftenstaart en sorbet van kreeft, cannelloni van doperwten en kreeftensalade,
gribiche van ei, kappertjes en peterselie, bereidingen van wortel,
en schuimige saus van doperwten en basilicum
€29

Hoen

Terrine van boerderijhoen en Jabugoham, gemarineerde portobello,
krokante gevogelte-rilette, mousse van noten en mascarpone,
puree van maïs, crunch van hazelnoot, en sambaidressing
€21

Filet Americain

Filet Americain van Wagyu, met haringkaviaar, licht gerookte hangop,
crumble van parmezaan en pijnboompitten, kwartel-eidooier,
lardo, en dressing van champignon-azijn en wasabi
€24

Hoofdgerechten

(halve portie / hele portie)

Flammkuchen

Flammkuchen met abrikozenrelish, pittige blauwschimmel,
structuren van wortel en pompoen, krokante aardappelschilletjes,
prei in crème fraîche, kokossaus met Indische laurier en sereh
€17 / €22

Ravioli

Ravioli gevuld met mascarpone, morilles en Ricard, met puree,
chips en salade van venkel, crunch van anijs, aardappel in dragon,
en saus van morilles
€19 / €25

Griet

Gebakken grietbot, puree van aardappel en gele curry, snijbonen,
gemarineerde spitskool, krokante Hollandse garnalen, crème fraîche,
jus van snijbonen, en schuim van citoengras 
€22 / €29

Zeewolf

Gepocheerde zeewolf met kalfstong en paling, salade van ratteaardappel
met piccalilly, gemarineerde cherrytomaat, mozzarella met basilicum,
en beurre blanc van gepofte knoflook
€24 / €31

Ossenhaas

Gebakken ossenhaas met bloedworst, loempia met zuurkool en katenspek,
puree van aardappel met gekonfijte spitskool en kerriemosterd,
knolselderij, en rode wijnsaus met kruidnagel
€24 / €31

Hert

Hertenbout en sukade van hert met vlierbessen,
souffle en salade van aardappel, gele biet in dragonmarinade,
cantharellen en pastinaak, en hertenjus met tamarinde
€28 / €37

Bresse duif

Gebakken filet en krokant pootje van Bresse duif, puree van knolselderij,
torentje van knolselderij en rode biet, pommes fondant,
specerijenschuim, en eigen jus met foelie
€39

Nagerechten

Kaas

Assortiment kazen, met notenvruchtenbrood
€19

Jan Hagel

Jan Hagel koek met zoetzuur van mandarijntjes en champagne,
witte chocolademousse met speculaas, bitterkoekjes,
gebrande marsepein, en roomijs met amandelspijs
€17

Peer

Taartje van peer, mokka en kardemom, Irish Coffee-ijs,
gepocheerde peer, kaneelstokjes, en crumble van kaneel en koffie
€18

Bombe

Bombe van vanille, kokos en noten, toffee, kletskop van pecannoten,
gesuikerde pecannoten, crumble van gember, banaan,
gel van kokos en citrus, en karamelijs
€19

 

Menu's

LUNCH

Maandag t/m vrijdag vanaf 12:00

Tijdens de lunch serveren we uitsluitend een menu.
Met uw wens, dieet of allergie houden we uiteraard rekening.

Tweegangen lunchmenu
€36

Driegangen lunchmenu
€47

Viergangen lunchmenu
€59

Laatste keukenbestelling lunch 14:30.

 

DINER

Maandag t/m zaterdag vanaf 17:30

Viergangen verrassingsmenu
€59

Vijfgangen verrassingsmenu
€69

Zesgangen verrassingsmenu
€79

Alle menu’s zijn er ook in een vegetarische variant.
Met uw wens, dieet of allergie houden we natuurlijk rekening.
Laatste keukenbestelling diner 20:30.