Menu lunch & diner


Koken is een ambacht.
Niets meer, en zeker niets minder.
English menu
Deutsche Speisekarte  


Menu's

LUNCH

Maandag t/m zaterdag vanaf 12:00

Tijdens de lunch serveren we uitsluitend een menu.
Met uw wens, dieet of allergie houden we uiteraard rekening.

Tweegangen lunchmenu  €36

Driegangen lunchmenu  €47

Viergangen lunchmenu  €59

Laatste keukenbestelling lunch 14:30

 

DINER

Maandag t/m zaterdag vanaf 17:30

U kunt kiezen voor het verrassingsmenu als alle gasten aan tafel daaraan deelnemen.
Met uw wens, dieet of allergie houden we uiteraard rekening.
Alle menu’s zijn er ook in een vegetarische variant.

Vanaf 5 personen aan tafel serveren we uitsluitend een menu.

Viergangen verrassingsmenu  €59

Vijfgangen verrassingsmenu  €69

Zesgangen verrassingsmenu  €79

Laatste keukenbestelling diner 20:30

 

Voorgerechten

Fines Claires

per stuk €3,50

Kikkererwt

Kikkererwten met mint, gemarineerde beukenzwam, gedroogde tomaat,
gepofte quinoa, knolselderij met kerrie, Italiaanse uitjes,
zoetzuur van vijgen, appel, en dressing met komijn
€14

Tonijn

Tonijn gemarineerd in vinaigrette van cèpes, mayonaise met witte miso,
gebrande uitjes, krokante sjalotringen, sinaasappel shots,
bleekselderij, cherrytomaat en chioggia-biet
€21

Zeebaars

Tartaar van zeebaars, gamba’s met Togarashi kruiden, pepesan,
avocado, meiknol en crumble met dragon, komkommer,
zoetzuur van rettich, en dragonvinaigrette
€23

Wildzwijn

Rilette van wildzwijn met zwijnenham, wildmousse met basilicum,
groene appelchutney, peterseliewortel, macadamia, chocolade kroepoek,
en vinaigrette van appelaceto en mokka
€25

 

Tussen- en hoofdgerechten

(halve portie / hele portie)

Tortellini

Tortellini met couscous, appel en pompoen, zoetzuur van pompoen, 
aardappeldauphine met hazelnoot, hazelnootkrokant met
gepofte quinoa, champignonduxelles, granaatappelpitjes,
en beurre blanc met tomaat en basilicum
€18 / €24

Ratatouille

Knolselderij met yoghurt en komijn, rode biet, wortel en koolraap,
sinaasappelgel, blauwe kaas, truffelmayonaise, aardappelchips,
vichyssoise met bieslook, en geschaafde truffel
€20 / €26

Griet

Grietfilet, coeur de boeuf tomaat, ravioli met schorseneer en kastanje,
boerentrots-kaas, tapenade van zwarte olijven en ansjovis,
shiitake, en beurre met morilles
€21 / €28

Zeeduivel

Zeeduivel met gekaramelliseerde bloemkool, gerookte paling, piccalilly,
gerookte aardappelpuree, augurkenparels, Colmans mosterd,
en mierikswortelsaus
€25 / €33

Kwartel

Kwartel, filet gebakken en pootje gegaard in hoisin, gele linzen
met komijn, puree en chips van truffelaardappel, portobello,
fetablokjes, en saus met Szechuan peper
€21 / €28

Ossenhaas

Gebakken ossenhaas en gestoofde rundersukade, 
millefeuille van groene kool, bereidingen van pompoen,
krokante rosevalaardappel, en kruidnagelsaus
€25 / €33

 

Nagerechten

Kaas

Assortiment kazen, met notenvruchtenbrood
€17

Peer

Gepocheerde Conference peer, boerenjongens, kaneelroomijs,
kaneelstokje van marsepein, karamel met specerijen, mos van basilicum,
chocoladesteentjes, amandelmousse en herfstblad
€15

Hazelnoot

Tartelette met fudge, bombe van ahornsiroop en hazelnoot,
banaan en bitterkoekjes, hazelnootpraliné, shots van passievrucht,
en nougatineparfait
€17