Menu lunch & diner


Koken is een ambacht.
Niets meer, en zeker niets minder.
English menu
Deutsche Speisekarte  


Menu's

LUNCH

Maandag t/m zaterdag vanaf 12:00

Tijdens de lunch serveren we uitsluitend een menu.
Met uw wens, dieet of allergie houden we uiteraard rekening.

Tweegangen lunchmenu  €36

Driegangen lunchmenu  €47

Viergangen lunchmenu  €59

Laatste keukenbestelling lunch 14:30

 

DINER

Maandag t/m zaterdag vanaf 17:30

U kunt kiezen voor het verrassingsmenu als alle gasten aan tafel daaraan deelnemen.
Met uw wens, dieet of allergie houden we uiteraard rekening.
Alle menu’s zijn er ook in een vegetarische variant.

Vanaf 5 personen aan tafel serveren we uitsluitend een menu.

Viergangen verrassingsmenu  €59

Vijfgangen verrassingsmenu  €69

Zesgangen verrassingsmenu  €79

Laatste keukenbestelling diner 20:30

 

Voorgerechten

Fines Claires

per stuk €3,50

Komkommer

Zoetzuur en schuim en bouillon van komkommer, monchou met dille,
sorbet met vadouvan, aardappelkaantjes, merengue van augurk,
rettich met mierikswortel, en melbatoast
€15

Zalm

Licht gerookte Schotse wilde zalm met zoetzure groenten, wasabi-ijs,
mousse met Baharat, hangop met yuzu, avocadomousse,
en Cantaloupe meloen
€23

Schol

Schol gepocheerd in saffraanbouillon, bavarois van venkel met Matcha,
saffraanmosterd, kreeftenschuim, rilette van gamba en krab,
Parmezaankoekje, en anijszwam
€23

Tartaar

Rundertartaar met mayonaise van katenspek, krokante olijven,
appelkappertjes, gel en atjar van snijbonen, kwartel-eidooier,
mousse van rode paprika, en aardappelkaantjes
€20

 

Tussen- en hoofdgerechten

(halve portie / hele portie)

Loempia

Loempia gevuld met glasnoodles, met rode uienchutney, geitenkaas,
tamarinde en meiknol met salie, broccoliroosjes, groene asperges,
gezouten pepita's, en morillesaus
€17 / €22

Tortellini

Tortellini met couscous, appel en pompoen, zoetzuur van pompoen, 
aardappeldauphine met hazelnoot, hazelnootkrokant met
gepofte quinoa, champignonduxelles, granaatappelpitjes,
en beurre blanc met tomaat en basilicum
€18 / €24

Zeebaars

Op de huid gebakken zeebaars op gesneden groenten met wakamé,
viskoekje van Hollandse garnalen, wortel met ponzu,
en visbouillon met dashi en groene kruiden
€21 / €27

Zeeduivel

Zeeduivel met gekaramelliseerde bloemkool, gerookte paling, piccalilly,
gerookte aardappelpuree, augurkenparels, Colmans mosterd,
en mierikswortelsaus
€25 / €33

Ree

Reebout op parelgort gekruid met dukkah, puree van meiknol
en meiknol gemarineerd in blauwe bessensap, witte bonen met dragon,
en saus met balsamico
€23 / €30

Kalf

Kalfshaas en zwezerik , met gedroogde kappertjes, rode biet met cranberries,
gewokte schorseneren, cantharellen, millefeuille van aardappel
met oregano, en saus van oregano
€25 / €33

 

Nagerechten

Kaas

Assortiment kazen, met notenvruchtenbrood
€17

Chocolade

Chocoladecake met crumble van hazelnoot, gebrande hazelnoten,
mandarijnensorbet, frisse mandarijn, merengue van yuzu,
pure chocolademousse, karamelmousse en butterscotch
€17

Cremeux

Cremeux van ricotta, vanille en Limoncello, met frisse rode bietjes,
crumble van rode biet, gel van bosvruchtenazijn, bramen,
schuimige saus met citroenmelisse, en bosvruchtensorbetijs
€17