Menu lunch & diner


Koken is een ambacht.
Niets meer, en zeker niets minder.
English menu
Deutsche Speisekarte  


Menu's

LUNCH

Maandag t/m zaterdag vanaf 12:00

Tijdens de lunch serveren we uitsluitend een menu.
Met uw dieet of allergie houden we uiteraard rekening.

Tweegangen lunchmenu  €36

Driegangen lunchmenu  €47

Viergangen lunchmenu  €59

Laatste keukenbestelling lunch 14:30

 

DINER

Maandag t/m zaterdag vanaf 17:30

U kunt kiezen voor het verrassingsmenu als alle gasten aan tafel daaraan deelnemen.
Met uw dieet of allergie houden we uiteraard rekening.
Alle menu’s zijn er ook in een vegetarische variant.

Vanaf 5 personen aan tafel serveren we uitsluitend een menu.

Viergangen verrassingsmenu  €59

Vijfgangen verrassingsmenu  €69

Zesgangen verrassingsmenu  €79

Laatste keukenbestelling diner 20:30

 

Voorgerechten

Fines Claires

per stuk €3,50

Knolselderij

Bavarois en zoetzuur van knolselderij met madraskerrie,
taartje van spitskool, dressing met cèpes, wonton met selderijzout,
vinaigrette van cèpes en pittenolie met ponzu
€14

Zeebaars

Ceviche van zeebaars met gerookte forel, mousse van Noilly Prat,
atjar met koolrabi, paprikasorbet, puree van avocado, en jus van snijbonen
€23

Coquille

Tartaar van coquilles met gebrande langoustine,
schuim en sorbet van komkommer met vadouvan, meloesuitjes,
gepofte quinoa, zoetzuur van wortel en kerriemayonaise
€23

Kalf

Bombe van kalf met amandelmelk, gebakken zwezerik, zwarte truffel,
knolgroenten, krokantje van gefermenteerde knoflook,
marcona amandel, en gerijpte sushi-azijn
€25

 

Tussen- en hoofdgerechten

(halve portie / hele portie)

Spinazietaartje

Spinazietaartje met portobello en ravioli gevuld met pompoen,
mango en amaretti, met kikkererwten, hazelnoten, crème fraîche,
gemarineerde vijgen, en saus van wortel en komijn
€17 / €22

Ratatouille

Knolselderij met yoghurt en komijn, rode biet, wortel en koolraap,
sinaasappelgel, blauwe kaas, truffelmayonaise, aardappelchips,
vichyssoise met bieslook, en geschaafde truffel
€20 / €26

Griet

Grietfilet, coeur de boeuf tomaat, ravioli met schorseneer en kastanje,
boerentrots-kaas, tapenade van zwarte olijven en ansjovis,
shiitake, en beurre met morilles
€21 / €28

Skrei

Gebakken skrei met oosterse polenta, puree van bospeen en aardpeer,
wasabi, sjalotringen, loempia met Hollandse garnalen en picadillo,
groene asperges, en limoensaus
€25 / €33

Parelhoen

Parelhoenfilet op knolselderij met basilicum en dukkah,
pesto van broccoli en noten, mousse van champignon,
en velouté van paddenstoelen met truffelolie
€21 / €28

Lam

Lamsfilet met kruidenkorstje, gebraiseerde lamsschouder,
hangop met komkommer, polenta met mint, pompoen met kerrie,
shotjes van tomaat, en krachtige lamsjus
€23 / €30

 

Nagerechten

Kaas

Assortiment kazen, met notenvruchtenbrood
€17

Sinaasappel

Bombe, gel en partjes van bloedsinaasappel,
bonbon van mascarpone en wortel, lycheesorbet, ruby chocolade,
en siroop en merengue van dragon
€16

Chocolade

Taartje van donkere chocolade, roomijs met Tasmaanse pepersiroop,
ganache van karamel en chocolade, papaja en pitahaya,
mousseline van guave, en chocoladedruppels
€19