Werken bij de Portier

Om de liefde voor de ambachtelijke keuken en het vakmanschap door te geven

Al jaren wordt in de Portier gewerkt met een betrouwbare harde kern van medewerkers. Zowel in de keuken als aan de tafels, achter de bar of voor het aanrecht: op elke plek is er een enorme hoeveelheid kennis en ervaring aanwezig op culinair en vinologisch gebied.


Met ons hechte en gedreven team dat we in de loop van de jaren hebben opgebouwd, willen we de liefde voor de ambachtelijke keuken en het vakmanschap niet alleen in stand houden, maar ook doorgeven. Daar is ons veel aan gelegen en om die reden is er in ons restaurant eigenlijk doorlopend plaats voor zowel ruim ervaren als jong aanstormend talent.


Van elkaar leren

We vinden het altijd fijn om met regelmaat nieuwe mensen te leren kennen die met hun frisse kijk en actuele kennis nieuwe inzichten meebrengen. Dat is altijd een win-winsituatie voor iedereen die bij de Portier werkt. Daarom zijn wij benieuwd naar jouw ervaringen, jouw ambities en jouw talenten.


Ook volop kansen voor starters


Restaurant de Portier is een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat wij als onderneming getoetst zijn op belangrijke criteria voor wie in opleiding is of de studie net heeft afgerond. Wij bieden bedienend personeel en leerling-koks  ruime kansen en mogelijkheden om ervaring op te doen met de vele boeiende aspecten van de horeca.


Wie nieuwsgierig is of interesse heeft in de mogelijkheden bij restaurant de Portier kan contact opnemen via info@portier-nijmegen.nl


Share by: