Twee sommeliers

Een van de grootste liefdes in ons vak is wijn.
Op onze wijnkaart vindt u niet alleen een groot aanbod aan Oostenrijkse wijnen, maar ook andere landen zijn volop vertegenwoordigd. Reden temeer om daar niet een, maar twee sommeliers voor te laten zorgen.
Vanaf september zal Simone zich volledig gaan richten op de Oostenrijkse wijnen, en vertrouwen we de andere wijnlanden toe aan onze Lisanne.
En de eerste gevolgen zijn meteen merkbaar! De dames zijn met de stofkam door de opslag en de wijnkaart gegaan, om zo weer ruimte te krijgen voor nieuwe aanwinsten.

En wat doe je dan met die eenlingen die in de weg liggen, die prachtige wijn die helemaal op dronk is en nu op mag, die eenzame magnum die niet in het rek past?

Juist. Die ruimen we op. Maar hoe dan? 

 

Guilty pleasure

Wie heeft ze niet, die heimelijke stiekeme pleziertjes? Waarvan je eigenlijk vindt dat het niet kan? Die je eigenlijk maar een beetje voor jezelf houdt?

Wij wel. Een daarvan is de echte onvervalste bingo! Die spanning of het laatste nummertje op jouw kaart valt, die euforie als jij ‘Bingo!’ kunt roepen!

Dus organiseren we op zondag 1 oktober een unieke wijnbingo.

Met prachtige prijzen, van eenvoudig lekkere drinkwijnen, die laatste topwijn uit de Loire, heerlijke mousserende wijnen die niet meer in het assortiment passen, tot die ene Magnum die het helemaal verdiend om nu opgedronken te worden.

 

Uitnodiging

Omdat dat allemaal niet op een lege maag kan, bieden we u aan:

Een driegangen lunchmenu, met vooraf een glas mousserende wijn om in de stemming te komen, bijpassende wijnen, en koffie of thee.

Elke deelnemer krijgt daarnaast 1 bingokaart, waarmee u tijdens deze lunch kans maakt op 1 van de prachtige hoofdprijzen. En u gaat nooit met lege handen naar huis, want aan het einde van de lunch bieden we u een greep aan in de wijngrabbelton!

De prijs van deze lunch is €50 pp, all-in. Extra bingokaarten zijn te koop voor €2.

Aanvang 12.00 uur.

 

Wij verheugen ons op uw komst!