Zin in het voorjaar!

Nijmegen is dan wel Green Capital 2018, maar erg groen wil de natuur nog niet worden. Op wat kleumende krokussen na komt er nog niet veel leven uit de grond. Bomen en struiken blijven nog kaal en afwachtend.

Daarom hebben we extra zin in het voorjaar. En toveren we samen met bloemenkunstenaar Jacco Otten de Portier in de week voor en tijdens de Paasdagen om tot een bloemenparadijs waarin u kunt lunchen en dineren onder prachtige, uitbundig bloeiende bomen. We maken er graag samen met u een vrolijk begin van de lente van! 

Wat hebben we zoal in petto in die week? 

 

Nieuwe Women's White: win een dinerbon (t.w.v. €100) van de Portier!

De eerste 100 dozen van de Women’s White blijven dicht… want in 4 dozen zit een fles met een dop in een andere kleur. U neemt een doos (6 flessen) Women’s White mee naar huis voor €50 per doos. En heeft u een doos met een gekleurde dop, dan wint u een dinerbon van de Portier t.w.v. €100!

Vanaf vrijdag 23 maart af te halen in de Portier (per doos). We zijn dagelijks geopend vanaf 12.00 uur, alleen op zaterdag vanaf 14.00 uur.

 

Vrolijk voorjaarsmenu

Van vrijdag 23 maart t/m maandag 2 april serveren we een heerlijk voorjaarsmenu van vier, vijf of zes gangen. Het voorjaarsmenu incl. een glas Women’s White als aperitief bieden we aan voor resp. €65, €70 en €75.

Reserveren

 


    

Wijn-spijslunch 

Op zondag 25 maart ontvangen we de Oostenrijkse wijnmaker Johannes Gebeshuber voor de wijn-spijslunch. Johannes zal dan ook naast zijn eigen wijnen tijdens deze lunch de Women’s White 2017 officieel presenteren! De lunch bestaat uit vier gangen, met aperitief, bijpassende wijnen, en koffie of thee met friandises. Prijs: €80.

Reserveren

 

 

Planten, potten en bomen van Jacco 

Die u tijdens deze voorjaarsdagen in de Portier kunt bewonderen schaft u aan tegen speciale aanbiedingsprijzen. De prijzen variëren en zijn op te vragen bij de bediening. Tijdens de wijn-spijslunch (zo 25 maart) is Jacco zelf ook aanwezig.