Gelachen en genoten: personeelsuitje 2017

Op zondag 27 augustus begonnen we met een kopje koffie in de Portier. Daar stonden onze vervoersmiddelen voor die dag al klaar: tandems. Om alle personeelsleden toch weer veilig thuis te krijgen moest iedereen eerst oefenen op het plein, voordat ze de weg op mochten. Dat gaf al aanleiding tot heel wat hilariteit.

Ziet er goed uit jongens!

Vanuit de Portier fietsten we naar de Berendonck. Daar een lekkere lunch verorberd (mèt Champagne). Fantastisch weer hadden we, de hele dag volop zon. ’s Middags de strijd aangebonden met elkaar, door zo snel mogelijk allerlei behendigheidsspellen te doen. De mensen van de Berendonck zetten een parcours voor je uit, en het is verbazend hoe je met weinig middelen toch zo vreselijk veel plezier kunt hebben.
  

Even uitpuffen...En weer door!

Na de spellen even pauze met een glaasje, en toen het water op met zelfgebouwde vlotten. Daar bleef natuurlijk helemaal niemand droog bij. Maar het water was heerlijk, dus dat werd een grote zwempartij.

Heerlijk buiten eten met z'n allen

Terug naar de Portier, schone en droge kleren aan, en van daaruit naar Wendy en Rob van Koken aan de Waal. Die hebben ons de hele avond ontzettend verwend met mooie verhalen en heerlijk eten en drinken. De hele avond lekker buiten gezeten, door de kruidentuin gewandeld en aan lange tafels genoten van de gastvrijheid van Wendy en Rob.

Volgend jaar weer!