Kwaliteit blijft niet onopgemerkt. Zo is restaurant de Portier te vinden op onderstaande websites:

 

Plan je uitje - Lekkerste lunch hotspots Nijmegen
Dit team van ebthousiaste bloggers struint het hele land af op zoek naar de leukste adresjes. Lees hier het artikel.

Blog - Your Daily Life 
Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten en een enorme wijnliefhebber. Ze is dan ook bij ons komen lunchen en heeft hierover een artikel geschreven. U kunt hier haar blog lezen. 

In de buurt - Nijmegen
De website 'In de buurt' heeft een onderzoek gedaan naar de top 10 beste restaurants van Nijmegen. Ze hebben als bron hiervoor IENS gebruikt waar dagelijks honderden recensies worden achtergelaten. en Restaurant De portier staat op nummer 1. U kunt hier het artikel lezen. 

Iens Insider top 250
Wij staan in de IENS Insider top 2019. Met een 9,5 staan we maar liefst op plaats 31 van de 250.

De top-250 lijst is opgebouwd uit de beste restaurants die gedurende ten minste de afgelopen 6 maanden aan de Insider-criteria hebben voldaan en daarnaast minimaal 25 reviews in de afgelopen 12 maanden hebben ontvangen. Zo is het een actuele lijst van restaurants met een beoordeling die altijd op het hoogste niveau is gebleven. De lijst bestaat uit restaurants die wel – en niet met IENS samenwerken.


Wijnspijs
 
Tijdens de Wijnspijs maakt u een wandeling door de stad Nijmegen en worden er bij 6 restaurants een inspirerend gerechtje met lekker glas wijn aangeboden. De eerst volgende Wijnspijs is op zondag 27 mei van 12:00 - 17:00u.

In 2017 is Restaurant de Portier Wijnspijs restaurant van de maand mei geworden. Er deden in Nederland 36 restaurants mee met de Wijnspijs Wandelingen. Naast Nijmegen waren er wandelingen in Bergen op Zoom, Groningen, Doesburg, Den Haag en Naarden. Er werden 6.948 gerechtjes geserveerd met bijna evenveel wijn. En Restaurant De Portier scoorde als allerbeste Restaurant in de Enquete!  

De Gelderlander
Voor de rubriek 'Over de Tong' gaat een verslaggever van de Gelderlander en een culinair expert anoniem uiteten met een budget van meer dan €35 p.p (exclusief drankjes) voor een driegangen menu. Lees hier het oordeel van De Gelderlander over het 3 gangen menu in ons Restaurant in Nijmegen.

Opoe Sientje
Opoe sientje is een Bed & Breakfast en museumschip in Nijmegen. Het is altijd leuk om genoemd te worden als één van de Top 10 leuke plekken waar u kunt lunchen of dineren in Nijmegen.

Eet.nu
Via Eet.nu kunt u precies vinden wat een restaurant serveert. Zo kunt u op de website vinden, dat wij naast vis en vlees ook veganistische en vegetarische gerechten serveren in ons restaurant. 

Centrum Nijmegen
Op de website van Centrum Nijmegen worden wij ook vermeld. We zijn een Restaurant in Nijmegen die open is op maandag en waar u ook kunt komen voor een lunch op de zondag. 

Iens
Op de website van Iens kunt u een recensie achterlaten. Inmiddels hebben al meer dan 50 bezoekers van ons restaurant dit gedaan en scoren we een 9,5/10. Hiermee staan we bovenaan op Iens als beste restaurant in Nijmegen. 

Tripadvisor
Ook op Tripadvisor bent u in de mogelijkheid om een recensie achter te laten. Hier scoren we een 5/5 met ruim 120 beoordelingen. Ook hier scoren we als beste restaurant in Nijmegen.

MICHELIN gids 2018

VVV 

Wij vinden het heel leuk als u over ons wilt berichten. Neemt u gerust contact op via info@portier-nijmegen.nl.